Bel mij: 0612771651 of mail info@gangenpaardenreestdal.nl

faeminaleoGevestigd in het prachtige Reestdal natuurgebied, vind u onze fokkerij, import- en trainingsstal voor Rocky-, Kentucky-, en Spotted Mountain Horses.

Gangenpaarden Reestdal is opgericht in 2008 door Leonie  de Jong – Prins.

Van jongs af aan hield zij zich bezig met gangenpaarden, om zich uiteindelijk te storten op de Mountain Horse. 

Inmiddels telt onze fokkerij een tweetal reeds gecertificeerde en bewezen dekhengsten, een jonge veelbelovende hengst, een zorgvuldig geselecteerde groep (fok)merrie’s en een aantal veelbelovende veulens en jonge paarden. 

Wij houden ons voornamelijk bezig met Fokkerij, Training en Verkoop van de Mountain Horses.

 

Een nieuwe tijd…… 

Na jarenlang veel tijd te hebben gestoken in promotie van dit bijzondere ras en ons actief in te zetten hiervoor, gaat het roer nog toch een beetje om. Momenteel zijn we het bedrijf aan het inkrimpen. Terug naar hobby-fok, waarin we zelf weer optimaal kunnen genieten van onze paarden!

We blijven bezig met onze prachtige paarden, maar zullen dit gaan beperken. Onze hengsten zullen ter beschikking blijven voor de dekdienst, en we zullen in ieder geval om het jaar 2 of 3 veulens blijven fokken. Daarnaast blijft het mogelijk om lessen te volgen op uw eigen paard of op 1 van onze paarden. De trainingen zullen echter beperkter worden waarbij we ons vooral willen toeleggen op gangcorrectie trainingen.  

Ook voor een kennismaking met onze paarden, cursussen en workshops blijft u bij ons terecht kunnen. Hetzelfde bedrijf, maar in een kleiner jasje!

Tot slot: Wij wensen u veel kijk en lees plezier op deze website, maar als u echt eens kennis wilt maken met deze bijzondere paarden raden wij u aan om eens een afspraak te maken om langs te komen, en als u vragen heeft kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen via de contact pagina.

Back to Top