Bel mij: 0612771651 of mail info@gangenpaardenreestdal.nl

faeminaleoGevestigd in het prachtige Reestdal natuurgebied, vind u onze fokkerij, import- en trainingsstal voor Rocky-, Kentucky-, en Spotted Mountain Horses.

Gangenpaarden Reestdal is opgericht in 2008 door Leonie Prins.

Van jongs af aan hield zij zich bezig met gangenpaarden, om zich uiteindelijk te storten op de Mountain Horse. 

Inmiddels telt onze fokkerij een tweetal reeds gecertificeerde en bewezen dekhengsten, een jonge veelbelovende hengst, een zorgvuldig geselecteerde groep (fok)merrie’s en een aantal veelbelovende veulens en jonge paarden. 

Wij houden ons voornamelijk bezig met Fokkerij, Training, Verkoop en Import van de Mountain Horses. Daarnaast stoppen wij ook veel energie in het promoten van de Mountain Horses op publieksbeurzen en met speciale kennismakingsdagen. 

Omdat wij erg trots zijn op onze zorgvuldig samengestelde, bijzondere groep paarden, stellen wij ze uitgebreid op deze website aan u voor. U kunt onze paarden vinden onder de kop ‘Fokkerij’
Ook over de verwachte veulens, onze fokdoelen en het importeren van paarden uit Amerika kunt u op deze website informatie vinden.

Wij wensen u veel kijk en lees plezier op deze website, maar als u echt eens kennis wilt maken met deze bijzondere paarden raden wij u aan om eens een afspraak te maken om langs te komen, en als u vragen heeft kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen via de contact pagina.

Back to Top