Bel mij: 0612771651 of mail info@gangenpaardenreestdal.nl

Leeobon

Bij Gangenpaarden Reestdal  kunt u terecht voor training van uw Mountain Horse, maar ook andere gangenpaard-rassen kunt u bij ons in training te zetten. Wij beschikken over fijne trainingsfaciliteiten die bijna altijd goed bruikbaar zijn in de maanden maart t/m oktober. Buiten deze maanden is er geen gelegenheid om bij ons uw paard in training te zetten. We beschikken op onze trainingslocatie over een fijne round-penn, een grasbaan, een naastgelegen zandpad en een leuk klein oefenbos op nog geen 200 meter afstand! De ideale omstandigheden voor een complete training, maar ook zeer geschikt voor cursussen en workshops.

Onder de particuliere paardeneigenaren is naar onze mening nog een ontzettend gebrek aan kennis over de gangen van de Mountain Horses, en ook andere gangenpaard rassen. Zou u zelf graag meer leren over het trainen met de gangen? Gangenpaarden Reestdal biedt u vele mogelijkheden op gebied van training, cursussen en lessen.

Privé trainingsdagen

**Nieuw in 2019**

Vanaf April 2019 kunt u met uw paard op privé training komen. Wij beschikken over een chalet waar u kunt overnachten, deze uit uitgerust met een volledig ingerichte keuken en eigen badkamer. U neemt uw paard mee naar ons, en kunt zelf overnachten in de chalet. In de ochtend heeft u met uw paard privé les, in hetgene waar u hulp bij kunt gebruiken. Dit is uit te breiden met een extra les aan het eind van de middag of als het ’s avonds licht is, in de avond. In de ochtend is er de mogelijkheid om mee te kijken bij mijn andere trainingswerk als dit aan de orde is. In de middag werk ik elders, als u 1 les per dag boekt dan kunt u ’s middags zelf trainen of een buitenrit maken. Uiteraard is er ook alle mogelijkheid om lekker van de vrije tijd te genieten! IN onze directe omgeving zijn vele mooie wandel en fietsroutes.

Kosten:

€ 100,- per dag (1 overnachting in chalet, 1 overnachting voor uw paard, 1 privéles)

Uit te breiden met extra lessen á 30€ per les. Let op, dit is een speciaal tarief voor de meerdaagse prive trainingen! Het volgen van losse lessen hebben een ander tarief.

U kunt dus zelf bepalen hoeveel dagen u wilt boeken. Wij boeken alleen lessen op door de weekse dagen. Op weekend dagen kunnen we dit helaas niet inplannen. U kunt deze dagen wel verblijven met uw paard, kosten hiervoor zijn € 70,- per nacht voor uw paard en de chalet.

Neem voor beschikbaarheid en reserveren contact met ons op!

Training
Loopt u bijvoorbeeld tegen problemen aan met de extra gang van uw paard, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In het verleden hebben wij veel paarden onder zadel gezet en getraind met hun extra gang. Inmiddels zijn wij gestopt met het inrijden van jonge paarden en focussen wij ons enkel op het corrigeren van paarden met gang-technische bewegingsproblemen. Hiervoor hebben wij beperkte ruimte, we trainen maximaal 1 paard tegelijk. Lees nog meer over alle mogelijkheden voor training van uw paard in de linkerkolom bij Training & Certificering.

Cursussen & Workshops
Onder de particuliere paardeneigenaren is naar onze mening nog zeer weinig kennis over gangenpaarden en een karakteristieke extra gang. omdat het uitdragen van deze kennis een van onze grote doelen is, organiseren wij in het zomerseizoen enkele leuke informatieve workshops en cursussen. We hopen op deze manier een laagdrempelige ingang te creeren voor diegenen die meer willen weten, meer willen voelen, en meer willen zien over de extra gang van de Mountain Horses.  De reeds gegeven cursussen en workshops zijn als zeer informatief, leuk en leerzaam beschouwd door diverse enthousiaste deelnemers! Lees meer hierover in de linkerkolom bij Cursussen & Workshops.

 

Lessen

U kunt met uw eigen paard naar ons toe komen en op kleine schaal geven wij ook les op onze eigen paarden (voorwaarde is het volgen van de theoriecursus basis tolt, voorafgaand aan de lessen). De lessen op onze locatie kosten €40,- per +/- 45 min.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to Top